Mässrestauranger söker kockar, kallskänkor och köksbiträden. - Bazaren febr

MÄSSRESTAURANGER AB - Stockholm - Publicerad: 2019-02-11 17:00:33


Mässrestauranger söker kockar, kallskänkor och köksbiträden. - Bazaren februari 2019

Arbetsgivare Mässrestauranger
Mässvägen 1
125 80 STOCKHOLM
Tel 08-7277200

Arbetsort Stockholm

Platsbeskrivning

Kom och träffa oss på rekryteringsmässan Bazaren 2019!

DATUM:
Torsdag 21 februari, klockan 11:00 - 17:00
Fredag 22 februari, klockan 10:00 - 16:00

PLATS: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm

Bazaren 2019 är större än någonsin med arbetsgivare på ett och samma plan på Stockholm Waterfront Congress Centre! På plats finns över 50 företag under två dagar som rekryterar inom diverse yrken! Detta är en rekryteringsmässa för dig som söker jobb inom restaurang, vård och omsorg, bygg, transport, logistik, lokalvård, sälj, service, ekonomi, juridik, IT, HR, skola, teknik och det finns även tjänster för ingenjörer inom olika branscher med mera!

För mer information besök: www.bazar.nu
Gör även värdegrundstestet på www.happyr.com/bazaren för att se vilka arbetsgivare du matchar mot bäst, visa sedan upp för arbetsgivarna du matchar med för att öka dina chanser till jobb!

OBS! Ta med CV och personligt brev.

Välkommen!

Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang. Brinner du för service och restaurang- och eventbranchen då är vi arbetspatsen för dig! Vi finns i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö och serverar mat och dryck till alla evenemang, mässor, kongresser och banketter som genomförs i ett hus som kan leverera många olika upplevelser.

Vill DU arbeta som serviceproffs hos oss? Det här kan vi erbjuda dig:
. biträden (restaurang, café och kök) . kassörer . lunch- och bankettservis
. hovmästare
. städ- och diskpersonal
. reception, lager och flytt av inventarier Är du nyfiken på att veta mer om våra olika avdelningar kan du läsa vidare nedan.

BESKRVNING AV TJÄNST / KRAVPROFIL:

Våra kök
På Mässrestauranger har vi tre produktionskök - The Parkside, AE-köket och Entré köket.
Under större events i huset finns ofta möjligheten att hjälpa till i kallskänken på morgonen
med lättare göromål som till exempel att göra smörgåsar - vips så har man ökat på
timsaldot! I våra kök gör vi allt ifrån snittar, kanapéer, hot pots, ofantliga mängder
räksmörgåsar, andra matiga mackor och färgsprakande sallader. Vi gör vår egen sushi och
egna dip såser till Street Eats-enheterna.
Ibland flyttar vi ut våra kockar till en spännande pop up-krog, till exempel under
Möbelmässan. Vi serverar flotta bankettmiddagar, konferensluncher, vi lagar husmanskost,
wok och ramen. Vi bakar dessutom våra egna bakverk - vi har till och med en egen bakbok -
det ni!

I våra kök jobbar kockar, kallskänkor och köksbiträden.
Mässrestauranger är KRAV-märkta på nivå 1 och 2019 är vi uppe i 21 produkter. KRAV är
Sveriges mest kända miljömärkning för mat med extra höga krav på djuromsorg, hälsa,
socialt ansvar och klimatpåverkan.

Krav
. Brinner för att ge service i väldsklass
. Flexibel med arbetstider
. Relevant yrkesutbildning för tjänsterna kock och kallskänka

Meriterande
. Kassavana
. Tidigare erfarenhet från restaurang/servicebranschen


Visa platsannons